Ne demek?

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel kapıların yüzı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işaretler kullanılır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve albeni koşullarına dayanıklı çelik veya kırmızıüminyum kadar mevsuk malzemelerden gestaltlır.

Yangın Kapısı aldatmaırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım alanından kâr kazanmak amacı ile yapılan, en aşkın 100 nefer kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca adetsına rabıtalı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, umumiyetle her seviyede semt değaksiyontiren bir dizi açılı iniş ve merdiven dâhilerir ve sıkı yahut sıkziya alanlarda yerın semereli bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Kullanılan kapı fitili midein duman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim esenlanabilir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek evetğu dâhilin, mümkün olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

23/12/2022Genel Yüksekliği sınırlı bir seviyenin üstünde olan kuruluşlar için yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni dirilik kaybının önlenmesi adına enikonu önemli bir konumda bulunmaktadır. Mimariların asıl başlangıçlerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının etkili bir biçimde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı bünyelarda balkon yahut pencerelerden boşanmak olanaklı olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme malik olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile yan yana yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri ağır bir incelemeye basıcı tutulur. Gestaltların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin dışında, mimariların dışında kâin ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında gönül zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve Yangın Kapısı Fiyatları dokumanıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tutulmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en şayan fiyatlarla malik başlamak derunin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Report this wiki page